Redondo Beach

3 augustus 2024 - Waikiki, Verenigde Staten

IMG_0318IMG_0319IMG_0322IMG_0323

IMG_0274IMG_0316IMG_0277IMG_0284IMG_0288IMG_0291IMG_0299IMG_0309IMG_0314

cbd3009d-fadd-4dca-adb2-ed34a74d5593

Vanmorgen om 10.30 uur vertrokken naar Redondo Beach. Geen idee wat we daar zouden aantreffen maar we hadden een glass bottom boot gehuurd en die vertrok daar. Na ongeveer een half uur rijden kwamen we aan bij een geweldig mooi en vermakelijk stukje LA. We moesten even zoeken naar het strand maar dat was de moeite waard. Want toen we arriveerden zwommen er ongeveer 20 tot 30 dolfijnen vlakbij het strand (zie film). Heerlijk gewandeld over de pier, wat een gezellige, mooie en schone omgeving! Vervolgens een terrasje gepakt en wat gegeten en gedronken. Daarna de boot opgezocht. Het was een heel leuk tripje. Zeehonden die gewoon in de haven tussen de boten zwemmen, stingray’s, zeldzame krabben, Fred ontmoet en veel vissen gezien. Tao mocht de boot besturen van de aardige kapitein die ons ook nog tips gaf voor vanavond en morgen. Nog even een drankje gedaan op het terras en daarna naar ‘huis’ voor de laatste wasjes en het inpakken van de koffers. Maar eerst hebben we nog even het zwembad getest. Een heerlijke dag, nu inpakken en morgen vervolgen we onze reis naar Pismo Beach via Malibu en Santa Barbara. 🥂😘

1. Erik:
    4 augustus 2024
    Ziet er allemaal fantastisch uit. Mooie ervaringen en genieten!
  2. Mascha:
    Ahhhh super gaaf luitjes. Ben jaloers 🤗
  3. Marco:
    4 augustus 2024
    Ben benieuwd naar Pismo Beach??
    Voor nu al een mooi avontuur